• LM150: lever-kurkentrekker
  • WA137: wijnpomp
  • WA126: koeler

€ 119,00

€ 95,20

Nog 1 product in voorraad.

  • Gratis verzending
  • Terugname artikels
  • Binnen 48u geleverd
  • Veilig online betalen
Specificaties

- LM150:

De ideale combinatie van design en technologie, luxe en avant-gardisme: de professionele klassieke kurkentrekkers zijn een vaste waarde geworden in de wijnwereld.
Stijlvol, uitstekende grip, eenvoudig in gebruik, compact, modern en licht: dat zijn de eigenschappen van de LM-150!
Dankzij zijn handgreep en zijn ergonomie heeft hij een comfortabele grip en is hij gemakkelijk te hanteren.
Hij profiteert van de ‘Rotation Technology’, een gepatenteerde technologie waardoor alle natuurlijke en synthetische kurken, zelfs de meeste weerspannige, verwijderd kunnen worden.
Vervaardigd uit polyamide: een hoogwaardige afwerking, die zeer aangenaam aanvoelt en uitermate bestand is tegen schokken.
Opent gegarandeerd meer dan 2500 flessen met één enkele spiraal!
10 jaar garantie

- Wijnpomp - WA137:

Gooi nooit meer uw aangebroken flessen wijn weg !
De vacuümpomp is heel eenvoudig in gebruik en laat u toe niet-mousserende wijnen meerdere dagen na het openen te bewaren. Het volstaat om de rubberen stop in de halsopening van de fles te stoppen en vervolgens de vacuümpomp op het ventiel van de stop te plaatsen en te pompen. Wanneer u weerstand voelt, is het vacuüm bereikt!Gemakkelijk in gebruik dankzij de ergonomische, sterke handgreep.
5 jaar garantie

- Wijnkoeler - WA126:

Met deze onmisbare koeler kunt u een fles wijn of mousserende wijn koelen en/of koel houden door deze in de koeler te steken, die U op voorhand in de diepvriezer heeft gelegd .
Het venster tovert het etiket van uw mooiste wijnflessen tevoorschijn terwijl de koeler toch al zijn koelende eigenschappen behoudt.
Voelt heel aangenaam aan als textiel.
Is solide en rekbaar om zich aan alle soorten flessen van 75 cl aan te passen terwijl hij toch nauw aan de fles blijft aansluiten.
Vorm speciaal ontworpen om helemaal tot boven aan de fles te koelen: uw wijn zal fris blijven van het eerste tot het laatste glas!
5 jaar garantie

Tips
Recepten

€ 119,00

€ 95,20

Noki

Wij hebben ook een "echte winkel". Ook daar staan we je bij met raad en daad.

Brugsesteenweg 455
8800 Roeselare
Tel: 051 49 50 10