• Jeroen Hazebroek
  • Grillen en koken met een kamado
  • Een must voor ieder liefhebber
  • Diverse merken + technieken komen aan bod
  • Hardcover
€ 24,95

Levering binnen de 5 werkdagen

  • Gratis verzending
  • Terugname artikels
  • Binnen 48u geleverd
  • Veilig online betalen
Specificaties

Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn.

Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt. In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker. Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.

Tips
Recepten
€ 24,95
Noki

Wij hebben ook een "echte winkel". Ook daar staan we je bij met raad en daad.

Brugsesteenweg 455
8800 Roeselare
Tel: 051 49 50 10