• Hotelschool Ter Duinen
  • Alle basiskennis en - technieken
  • Uitgebreide vaktermlijst
  • Stap-voor-stap foto's
€ 60,00

Nog 4 producten in voorraad.

  • Gratis verzending
  • Terugname artikels
  • Binnen 48u geleverd
  • Veilig online betalen
Specificaties

Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken.

Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt.
Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Tips
Recepten
€ 60,00
Noki

Wij hebben ook een "echte winkel". Ook daar staan we je bij met raad en daad.

Brugsesteenweg 455
8800 Roeselare
Tel: 051 49 50 10