• Afm.: 43x217x162 mm
  • Hardcover
  • 496 pagina's
€ 29,99

Levering binnen de 5 werkdagen

  • Gratis verzending
  • Terugname artikels
  • Binnen 48u geleverd
  • Veilig online betalen
Specificaties

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.

Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Tips
Recepten
€ 29,99
Noki

Wij hebben ook een "echte winkel". Ook daar staan we je bij met raad en daad.

Brugsesteenweg 455
8800 Roeselare
Tel: 051 49 50 10